Om oss

Vår Vision

Välmående chefer ger välmående organisationer och bidrar till en bättre värld. Vitterskogs är med och skapar detta genom fingertoppskänsla, spetskompetens och alltid kvalitet före kvantitet.


AnneliVitterskogSittSVANNELI VITTERSKOG, LEDARSKAPSKONSULT
Jag är Anneli, grundare till Vitterskogs. Jag har akademisk examen från Göteborgs universitet inom arbetsvetenskap inriktat på konfliktlösning, samt fortbildning från Linköpings universitet i ledning och strategiskt personalarbete. Jag har erfarenhet från privat- offentlig- samt frivilligsektorn, likväl som utbildningsvärlden och politiken.

Genom åren har jag sett vikten av välmående ledare och möjligheten till gediget stöd när behov finns. Jag har specialiserat mig på de processer som underlättar mest för ledarskapet; stresshantering, konflikthantering, socialpsykologi och verktyg som NonViolent communication samt MI- motiverande intervju. Jag har coachat ledare inom Amnesty international, varit instruktör till företagsledare inom exempelvis VOLVO och Mercury urval, samt själv verkat i styrelser samt som ordförande och verksamhetsledare. På så vis har jag utforskat synergin mellan min akademiska kompetens och ledarskapets villkor.

Jag har haft flertalet uppdrag kopplat till unga och generationsmöten. Denna erfarenhet är guld värd, i en tid med stora utmaningar; pensionsavgångar och konkurrens om den nya arbetskraften. Det är dessa insikter, metoder och verktyg som jag brinner för att förmedla vidare, och nu erbjuder som tjänster här genom Vitterskogs.

anneli(a)vitterskogs.setommy_TOMMY VITTERSKOG
Workshopledare och föreläsare på Vitterskogs vår- och höstretreater.

Jag har lång chefserfarenhet från privat sektor, och förstår villkoren som formar chefens vardag. Jag bjuder gärna på anekdoter och möjligheter till igenkänning, blandat med AHA-upplevelser och nya perspektiv som underlättar ditt fortsatta arbetsliv. Jag förenas med Anneli i vårt brinnande intresse för ledarskapsfrågor. Jag tar varje tillfälle att lära nytt som jag också förmedlar vidare till er. Jag har bland annat akademisk utbildning i ledning och strategiskt personalarbete från Linköpings universitet och växlar gärna mellan det teoretiska och det praktiska. Vi ses på retreaten!

tommy(a)vitterskogs.se


 

Kontakt                                                       UA-69089514-1

Comments are closed