Våra Tjänster

vitterskogs_emblem_Bronsvitterskogs_emblem_Silvervitterskogs_emblem_Guld

IIIIIIIIIII

Vi har tre prisklasserBrons, Silver och guld. Dessa representerar nivån av fördjupning inom aktuellt område.


Vi har tre produktgrupper: Inward, Forward och Upward bestående av retreater, konsultationer och utbildningar.

Inward

Retreaterna är för till för dig när du behöver miljöombyte. Våra retreater är alltid i det lilla formatet – allt från 10 deltagare (bronspaket) till 5 deltagare (silverpaket) och 1 deltagare (guldpaket). Det underlättar det goda mötet mellan er, och möjligheten att verkligen skräddarsy in i minsta detalj, en upplevelse som passar deltagarna som individer. Utefter era behov, önskemål och personligheter.  Retreaterna följer Vitterskogs retreatformula för att ge en balans mellan rekreation, inspiration och personlig progression. Vi har handplockat retreatplatserna utefter deras unika natursköna miljöer och fantastiska matupplevelser – allt för att ge dig en helhetsupplevelse som varar länge. Missa inte att det även ingår personlig uppföljning ett tag efter retreaten för att ge dig chans att ventilera och reflektera över hur du bäst förvaltar det retreaten gav just dig.

Forward

Konsultationer är till för dig som trivs att få stöd och utveckling enskilt. Det kan även vara ett förmöte inför en skräddarsydd utbildning för en lednings- eller personalgrupp eller ett bollplankssamtal när du kört fast i en tankegång. Det vi erbjuder är förståelse för chefsrollens ansvarstyngda situation, som då och då kan upplevas som både ensam och utsatt. Vi finns här även när det är händelser i privatlivet som påverkar dig – Vitterskogs finns för människan bakom chefsrollen.

Upward

Utbildningar är för er som önskar förbättra kompetensen inom något av Vitterskogs specialområden. Våra utbildningar är formade efter den nya tidens utmaningar med en global värld, digital värld och högt tempo. Konflikt- och stresshantering för chefer, där vi även kan koppla på specialistkompetens inom generationsmöten, kulturkrockar och kommunikationsutveckling intern så som extern. Har vi inte det temat ni söker idag, så är det mycket möjligt att det finns att tillgå i vårt breda nätverk av akademiker, specialister och eldsjälar. Våga fråga!

Till Retreaterna
Till Konsultationerna
Till Utbildningarna

 

UA-69089514-1

Comments are closed