Forward – hjälp vidare

pratar

Vi erbjuder enskild rådgivning och stöd – för människan bakom chefsrollen


Personlig utveckling

För dig som har intresset att lära känna dig själv på djupet för att ta ytterligare steg emot den du vill vara – professionellt likväl som privat. Kanske har du jobbat på dig själv hela ditt liv, eller kommit fram till en punkt då du känner att ”nu är det dags”. Oavsett så erbjuder vi en personlig handledning där vi skräddarsyr din upplevelse utefter vad just du önskar utveckla. Vi kombinerar utvecklande samtal med anpassad litteratur och aktiviteter efter behov och önskemål.

Anneli Vitterskog är den person som får dig att se verkligheten som den är. Att tillsammans med Anneli möta verkligheten och få stöd att förändra det som krävs är fantastiskt. Processen kan vara utmanande och resultatet är mycket belönande.
/Martin Liberg, Biträdande förskolechef


Samtalsstöd

I bland tappar vi balansen i livet. Det kan handla om händelser i arbetslivet eller i privatlivet, nya faser eller gamla mönster. Alla påverkar de varandra, och det är en utmaning att hitta vad som är symptomet och vad som är roten till problemet. Anneli är specialiserad på att vägleda dig som är i en ansvarsfull situation, samtidigt som du behöver bolla nya känslor, tankar och situationer. Ert förtroende är av största vikt för oss, och inget vi delges förmedlas vidare till tredje part. Vi är flexibla och kan stötta via text, telefon eller personliga möten allteftersom det passar dig. Vi finns här för dig, helt enkelt.

Nyhet: Som en del av Vitterskogs samhällsengagemang så erbjuds en arbetslös/ungdom samtalsstöd till kraftigt reducerat pris, för var femte ordinarie kund. 


Externt bollplank

I bland behövs en utomstående för att ge nya perspektiv, idéer och lösningar. Anneli är utbildad i MI – en samtalsteknik som underlättar problemlösning. Metoden bygger på att få utforskande frågor och passar de flesta ämnen och situationer. Välkommen att boka en tid för att ventilera tankar, bolla problem och idéer. Du kan välja om du vill bolla i text, via telefon/skype eller personligen.


Konsultation

Vi erbjuder konsultation inom Vitterskogs specialistområden: vägledning i förändringsprocesser rörandes mångfald, antidiskriminering och generationsöverlämning. Konflikthantering och utveckling av kundrelationer. Läs mer här.

 


Intresseanmälan

 


Vitterskog”- Tack vare min erfarenhet och akademiska examen i konfliktlösning, har jag utvecklat unika metoder för att hjälpa dig. Vi ringar tillsammans in vilka låsningar som finns inom och runt om dig. Därefter får du verktyg att hantera dessa, stöd i processen och motiverande samtal som ger dig kraften att komma vidare!” – Anneli Vitterskog

UA-69089514-1

 

Comments are closed